Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Ett liv i mörker" by Johan Egonsson # Book PDF Kindle ePub Free

Ett liv i mörker

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Ett liv i mörker
  • Author : Johan Egonsson
  • Release Date : January 07, 2012
  • Genre: Nonfiction,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 484 KB

Description

NÀr Johan Egonsson vÀxer upp finns vÄldet och glÄporden stÀndigt i hans nÀrhet. Han blir svÄrt mobbad i skolan och kÀnner sig hela tiden utanför. NÀr förÀldrarna tar ut skilsmÀssa försvinner det sista av tryggheten i hemmet. Vid en klassresa till Gröna Lund möter Johan ett gÀng skinheads som i hans hand stoppar en broschyr om Sverigedemokraterna. NÄgon har sett honom. Efter en tid tar han kontakt med partiets lokala förening hemma i SmÄland. Det hÀr blir början pÄ Johans resa in i mörkret.

PÄ ett av Sverigedemokraternas möten fÄr han kontakt med en krets som Àr villig att ta till ytterligheter för att hÄlla Sverige svenskt. Johan dras in i en spiral av allt grövre vÄld och kriminalitet. NÀr han till slut kÀnner att det har gÄtt för lÄngt fÄr han lÀra sig att den grupp han tillhör lÀmnar man inte ostraffat.

Ett liv i mörker ger oss ny insyn i de högerextrema rörelserna i Sverige samtidigt som det Àr en drabbande skildring av hur snett man kan hamna nÀr man upplever utanförskap. Johan Egonsson beskriver öppenhjÀrtligt sin lÄnga och svÄra vÀg ut ur mörkret och hur kÀrleken till sonen hjÀlper honom att bli en ny mÀnniska.


Ebook Download "Ett liv i mörker" PDF ePub Kindle